SECITS Holding AB

Secits är en säkerhetskoncern som arbetar för att skapa trygghet och tillförlitlighet genom innovativa säkerhetslösningar, engagemang och kompetens. Koncernen bildades 2007 och har sedan dess hjälpt privatkunder och företag att skapa trygghet och skydda det som är viktigt. Bolaget har en bred portfölj av produkter och tjänster som innefattar inbrottslarm, brandlarm, lås och passersystem och traditionell kameraövervakning. Till denna produktportfölj kan tjänster som larmcentralsuppkoppling, väktartjänst, videoanalys, service och egenutvecklade mjukvarulösningar och artificiell intelligens (AI) adderas till värderbjudandet. Secits är en helhetsleverantör av säkerhet med alla de certifieringar och branschkrav som marknaden kräver på plats och koncernen har som målsättning att vara en trygg leverantör av säkerhetstjänster som kan addera innovation och ny teknik för att öka upplevt kundvärde.

Bolaget har genomfört flertalet förvärv med målsättningen att bli en mer komplett säkerhetsleverantör. Koncernen består idag av tre helägda verksamhetsdrivande dotterbolag; Secits Sweden AB, Säkra Larm i Sverige AB och Westra Security Group AB.

 

För mer information om erbjudandet och emissionslikvidens användande: MFN.se > SECITS Holding > Rättelse: Styrelsen i SECITS Holding AB beslutar om en fullt säkerställd företrädesemission av aktier om cirka 34,9 MSEK samt förlängning och kvittning av befintliga lån

Läs mer på företagets hemsida

Detaljinfo & filer

Teckningstid:
29/11 - 13/12 2023
Typ:
Företrädesemission